Ce este platorma OnlyFans?

OnlyFans este o platformă accesibilă atât de pe calculator, cât și de pe telefoanele mobile, fiind asemănătoare oricărei aplicații de socializare, diferența o face posibilitatea de a obține venituri pasive în urma navigării prin aplicație.

Creatorii de conținut pot avea diverse activități, de la postarea de videoclipuri live, la mesaje sau videoclip uri postate. Pentru a face un cont pe platforma OnlyFans, trebuie ca utilizatorii să aibă minimum 18 ani, iar creatorii de conținut trebuie să scaneze o fotografie cu actul de identitate, pentru a putea fi verificați.

Cum funcționează platforma?

Platforma a început să crească odată cu apariția pandemiei de Covid-19, din nevoia oamenilor de a obține venituri pasive. În momentul de față, există peste 50 milioane de conturi active, iar trendul este unul crescător.

Ceea ce îi atrage pe creatorii de conținut, pe lângă posibilitatea de a face venituri pasive, este securitatea și siguranța oferită de platformă. Postările încărcate pe OnlyFans nu pot fi distribuite         pe alte rețele sociale sau salvate pe telefon.

Cum poți obține bani?

Conturile se realizează gratuit, neexistând costuri. Pentru a accesa conturile unor creatori de conținut, se pot percepe anumite costuri. Spre exemplu, unele persoane oferă pozele sau videoclipurile în schimbul achiziției unui abonament lunar.

Acest abonament poate avea și reduceri, de la 5 până la 70%, în cazul în care se achiziționează pe mai multe luni (3 luni, 6 luni sau 12 luni). Pe de altă parte, abonamentele pot fi gratuite, însă anumite postări să fie contracost. Acest lucru se întâmplă din diverse motive, dar principalul motiv este acela că postarea respectivă fie este importantă pentru creatorul de conținut, fie oferă informații foarte utile, fie sunt poze pentru adulți.

Există și posibilitatea de a plăti pentru a putea urmări videoclipurile live ale creatorului de conținut sau de a comunica ăn privat cu acesta. Toate aceste lucrurile se realizează pentru a fideliza și mai mult publicul și de a beneficia de cât mai multă atenție din partea publicului. Nu în ultimul rând, se pot oferi și donații sau tips, fără a cere ceva în schimb, scopul principal al acestora fiind de a arăta susținerea față de persoana respectivă. Prin discuții private cu creatorul de conținut, se pot lega prietenii, se pot face schimb de informații sau de poze.

Astfel, OnlyFans este o platformă în continuă creștere, cererea din partea creatorilor de conținut fiind foarte mare, putând obține până la câteva mii de dolari pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *